ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Tsanas-Athinaikos
28 Μαΐου, 2015

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων «Άστρα» (27/05/2105) του Δήμου Βύρωνα η εκδήλωση για τις ακαδημίες του Αθηναϊκου με κεντρικό θέμα την: διατροφή και ψυχολογία στις παιδικές ηλικίες.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσε το παρών και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Βύρωνα Κος Κόκκαλης Δημήτρης, καθώς και ο Κώστας Τσανας (Προπονητής της Εθνικής Ελπίδων) ο οποίος μίλησε στην συνέχεια σχετικά με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πρέπει να δουλεύουν, και να γίνονται οι προπονήσεις ώστε να είναι ελκυστικές για τα μικρά παιδιά. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι παλιός γνώριμος στις τάξεις του Αθηναϊκου έχοντας διατελέσει με επιτυχία τα καθήκοντα του ποδοσφαιριστή, όσο και του προπονητή αντίστοιχα στις ακαδημίες του Αθηναϊκού.

Οι εισηγητές και ομιλητές της εκδήλωσης όπως παρουσιάστηκαν ήταν οι: Κώστας Τσάνας,(προπονητής της Εθνικής Ελπίδων) .Κατσαούνος Θεοφάνης,(Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Εφήβων Αθηναϊκού). Φωτεινού Εμμανουέλα,(Σύμβουλος Ευεξίας). Υφαντίδης Αχιλλέας, (Ψυχολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της σχολής προπονητών Ε.Π.Ο).

Γράφει
Ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ζαφειρόπουλος