Κουνιακης: «Ο κόσμος να ερθει στο γήπεδο»

athinaikos-kouniakhs
15 Οκτωβρίου, 2015

Ο Αθηναϊκος αντιμετωπίζει το Σάββατο 15/10/2015 και ώρα 16:00 την ομάδα του ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ και καλεί τον κόσμο του να συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρών στο γήπεδο.

Η ομάδα έρχεται με ψυχολογία νικητή στο παιχνίδι έπειτα από τα νικηφόρα παιχνίδια, όπου και μετρούν το τρία στα τρία. Σε αυτό το παιχνίδι οι λόρδοι καλούντε να συνδυάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο με την αποτελεσματικότητα.


Ο Βασίλης Τζαλακώστας δεν θα υπολογίζει για το παιχνίδι του Σαββάτου τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παριανού και του τραυματία Γιώργου Μποσνιάκο, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν για τον Μποσνιάκο ότι θα είναι τουλάχιστον για ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Τα καλά νέα είναι η επιστροφή Ζαφειράτου και Βοτσαϊτη, καθώς ο πρώτος εξετεισε την ποινή που του είχε υποβληθεί από το ματς κυπέλλου με τον Χαραυγιακό, και ο δεύτερος έχει επιστρέψει για τα καλά στις προπονησεις.


Ο Αντιπρόεδρος του Αθηναϊκου Χάρης Κουνιάκης : καλεί τον κόσμο και αναφέρει:

“Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και χρειάζεται η στήριξη όλων. Το Σάββατο υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον Αγιαξ Ταύρου και καλούμε τον κόσμο μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη…”.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος