Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ

Xaidemenos-Stauros
29 Ιουνίου, 2015

Οι Δηλώσεις του Σταύρου Χαϊδεμένου.

Η ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της θα ήθελα, ως προπονητής αυτής της τεράστιας ομάδας που λέγεται Αθηναϊκός, να ευχαριστήσω όλους τους αγνούς φίλαθλους που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια τη δίκια μας και των παιδιών. Να ζητήσω συγγνώμη που δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο τους να δουν την ομάδα να αρχίσει από φέτος την αναγέννηση της και να βρεθεί εκεί που αξίζει.

Εύχομαι τη νέα χρονιά να πάνε καλύτερα τα πράγματα και να χαρούμε όλοι για την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι σίγουρο πως διοικητικά βρίσκεται σε καλά χέρια, σε ανθρώπους που την αγαπούν υπερβολικά, ορισμένοι αρρωστημένα θα έλεγα, και σε αγωνιστικό επίπεδο απαρτίζεται από παίκτες-διαμάντια (χαρακτήρες που σπάνια συναντάς σε σύλλογο)  και με μεγάλο ταλέντο. Η προσωπική μου ικανοποίηση είναι η αγάπη που εισέπραξα από αυτά τα παιδιά.

Εσείς οι φίλαθλοι του αθηναϊκού στηρίξτε αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο, το αξίζουν και θα ανταποδώσουν την αγάπη και τις θυσίες σας.

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, πλην ενός που γράφει σε άλλη σελίδα χρησιμοποιώντας το όνομα αθηναϊκός και τον οποίο θα παρακαλούσα να μην επαναλάβει πικρόχολα σχόλια για τον επόμενο προπονητή, που στηρίξατε την προσωπική μου προσπάθεια.

Mε τη σκέψη στον αείμνηστο εργάτη Δημήτρη Δεληνικόπουλο σας χαιρετώ.

Με μεγάλη εκτίμηση
Σταυρός Χαϊδεμένος

Ζαφειρόπουλος