ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ATHINAIKOS-VRILLISIA
22 Νοεμβρίου, 2015

Επιμέλεια Ρεπορτάζ:
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Φανέλα, Κόσμος, Ομάδα είναι αρκετά σημαντικές λεπτομέρειες που έκαναν την διάφορα και ο Αθηναϊκός πέτυχε με αυτόν τον τρόπο ακόμα ένα σημαντικό διπλό, απέναντι σε μια αμυντικογενή ομάδα που μέχρι να βρει τον Αθηναϊκο απέναντι της είχει δεχθεί μόλις 6 τέρματα.

Ο κόσμος του Αθηναϊκου ήταν συγκλονιστικός για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς έδωσε σημαντικό παρών και εκτός Βύρωνα στην έδρα των Βριλησσίων.

Να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και οι υπόλοιπη ομάδα του Αθηναϊκου μαζί με του τραυματισμένους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής, και είναι κάτι που δείχνει ότι είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως.

Το Παιχνιδι

Στο 2′ ο Σταύρακας άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής. Οι “Λόρδοι” ισοφάρισαν άμεσα. στο 8′, με μια πολύ καλή κεφαλιά του Μοροσάνου ύστερα από την άριστη σέντρα του Παριανού.
Η ανατροπή έγινε στο 75′ από εκτέλεση Φάουλ του Σωτήρη Τσίτσα σημαδεύοντας το κεφάλι του Μοροσάνου ο οποίος για ακόμα μια φορά έπιασε μια πολύ καλή κεφαλιά, άλλα η μπάλα αρχικά δεν του έκανε το χατίρι καθώς βρήκε το δοκάρι, στην επιστροφή όμως βρέθηκε ο Ανδρεϊ Κιούτακ και έκανε εύκολα απο κοντά το 1-2.

Συνθέσεις

Βριλήσσια: Χατζηφόρος, Κυρκιλής, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Γκρέκος, Σαμιώτης, Σταυρακάκης (79′ Παπαδόπουλος), Μάρκου (79′ Γκύζης), Σταύρακας, Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (84′ Κόνιαρης).

Αθηναϊκός: Λιάπας, Λάιος (57′ Γιακουμέλος), Κίλιας, Μαραγκός, Καμπάκος, Μοροσάνου, Ζαφειράτος, Σούλας (64′ Τσίτσας), Τσατσούλης, Παριανός (79′ Νίκας), Κιούτακ.

VIDEO Δοκιμαστική Εκδοση