ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 - 0 ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ

4 10 2015 - 4:30 pm at ΒΥΡΩΝΑΣ

Ντέρμπι πρωταθλήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Αθηναϊκό και το Παλαιό Φάληρο και αυτό βάσει της δυναμικότητας των δυο ομάδων όπως και των μεταγραφών που έχουν γίνει και στους δυο συλλόγους.

Ανώτερος ο Αθηναϊκος καθώς είχε τον έλεγο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια, και αγωνιζόταν με σημαντικές απουσίες καθώς απουσίαζαν από το παιχνίδι λόγω τραυματισμών οι Αντρέι, Ζαφειράτος, Βασιλάκης. Το μέχρι τώρα ασφαλές συμπέρασμα είναι όπως φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χαριστεί ο Αθηναϊκος φέτος. Από την άλλη πλευρά το Παλαιό Φαλήρο έπαιξε πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και είναι ευχής έργον που δεν τραυματίστηκε κάποιος παίχτης, το αποτέλεσμα ήταν να τελειώσει το παιχνίδι με 8 παίχτες.

Λίρα Εκατό αποδεικνύεται η μεταγραφή του Γιώργου Μποσνιάκου καθώς ήταν και ο σκόρερ του παιχνιδιού ύστερα από κάθετη μπαλιά που πήρε από τον Παντελή Κουστουμπέκη από το βάθος της άμυνας και με περίτεχνη ενέργεια κρέμασε τον τερματοφύλακα του Παλαιού Φαλήρου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει και ο κόσμος του Αθηναϊκού που παιχνίδι με παιχνίδι αυξάνεται και συσπειρώνεται στην προσπάθεια της ομάδας.

Γράφει ο
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος