ΣΟΥΠΕΡ Ο ΑΝΤΡΕΪ & ΕΞΠΕΡ Ο ΛΙΑΠΑΣ

Ahinaikos-Foinikas
22 Μαρτίου, 2015

Το καλύτερο Γκολ όλου του Πρωταθλήματος μέχρι σήμερα σημειώθηκε στο γήπεδο του Φοίνικα Περιστερίου από τον συνήθη ύποπτο του Αθηναϊκού ΚΙΟΥΤΑΚ ΑΝΤΡΕΙ. Εκπληκτικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν και ο Τερματοφύλακας της ομάδας ΛΙΑΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ όπου και με την δική του πολύτιμη βοήθεια η ομάδα έφυγε με τους 3 βαθμούς τις νίκης, φάνηκε να κατέχει μοναδική αίσθηση του χώρου, καθώς πέρα από τις αποκρούσεις ήταν και εξπέρ στην διπλή απόκρουση πέναλτι που καταλογίστηκε για την ομάδα μας.

1ο Ημίχρονο
Σχετικά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες με ελαφρώς περισσότερες ευκαιρίες για γκολ να τις έχει η ομάδα του Φοίνικα Περιστερίου αλλά σε όλες τις φάσεις ήταν παρών ο Γιώργος Λιάπας όπου και κατέβασε τα ρολά για την εστία του Αθηναϊκού.
Το πρώτο γκολ για τη ομάδας μας σημειώθηκε στο 35 από τον Χριστόπουλο ύστερα από σέντρα που του έγινε από την αριστερή πτέρυγα η μπάλα κατέληξε στα ποδιά του όπου με όμορφο δυνατό σουτ απο κοντά άνοιξε το σκορ.

Συγκλονιστικό το 2ο Ημίχρονο
Ελαφρός πιο επιθετική με περισσότερη κατοχή αλλά και με αρκετή φλυαρία μπήκε η ομάδα του Φοίνικα Περιστερίου στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όπου σημείωσε το γκόλ ύστερα από μπαλιά στη καρδία της αμυνας του Αθηναϊκου και έπειτα απο ολιγωρία κατάφερε να ισοφαρίσει κάνοντας το 1-1. Ο Μοναδικός Αντρει όμως είχε άλλη άποψη γιατί ακριβώς μετά το γκολ και την ισοφάριση σούταρε από την σέντρα του γηπέδου και πέτυχε το Γκόλ του πρωταθλήματος βάζοντας την ομάδα και πάλι μπροστά και έκανε το 2-1. Δεν σταμάτησε όμως σε αυτό το γκόλ, καθώς ύστερα από 7 λεπτά σε αντεπίθεση περνάει 3 παίχτες και τον τερματοφύλακα όπου δεν μπόρεσε ούτε να τον ανατρέψει και έκανε το τελικό 3-1.

(Να σημειωθεί ότι 10 λεπτά πριν το τέλος καταλογίστηκε πέναλντι υπέρ του Φοίνικα αλλά ο Λιάπας είπε και πάλι όχι.)

Τα Γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ζαφειρόπουλος