ΛΟΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Β ΕΠΣΑ

mposniakos
27 Αυγούστου, 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η τελευταία μεταγραφή του Αθηναϊκου αφού κατάφερε και απέκτησε τον πρώτο σκόρερ και μήλον της έριδος του πρωταθλήματος Boshnjaku Elkjion απο τον Ατλα Κυψέλης – Longlived , καθώς τον συγκεκριμένο παιχτη τον διεκδηκούσαν ομάδες της Γ Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παίχτης είναι γεννηθείς του 1995, κάτι το οποίο αναμένεται να λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια του προπονητή της ομάδας Βασίλη Τζαλακώστα, καθώς ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα πιάνει θέση μικρού στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Τίτλος του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος μόνο τυχαίος δεν είναι, και παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς, ότι την περσινή χρονιά ενώ η ομάδα του έπεσε κατηγορία εκείνος πέτυχε 21 τέρματα σε 25 παιχνίδια, (περίπου 1 γκολ ανά παιχνίδι) βγαίνοντας πρώτος σκόρερ.

Ο Επικεφαλής του Ποδοσφαίρου Γιώργος Ζαφειρόπουλος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη μεταγραφική επιτυχία αναφέροντας:

“Αναμφίβολα όποιος τον έχει δεί να αγωνίζεται θα πει ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίχτης με μεγάλες περγαμηνές, που σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κατορθώματα του..”.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ζαφειρόπουλος