Το νέο ξεκίνημα του Αθηναϊκού

17 Νοεμβρίου, 2016

Επιστέγασμα των τελευταίων καλών εμφανίσεων που είχε το τελευταίο διάστημα η ομάδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο αποτέλεσε η νίκη του Αθηναϊκού επί της Ηλιούπολης.

Αναφερόμενος στη νίκη αυτή και το τι μπορεί να σημαίνει αυτό το «τρίποντο» για τον Αθηναϊκό, ο πρόεδρος της Επιτροπής ποδοσφαίρου των «λόρδων» του Βύρωνα και επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας τόνισε: «Η νίκη επί της Ηλιούπολης ήταν αναμενόμενη αφού οι παίκτες μας και στα προηγούμενα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι δικαιούνταν τη νίκη, ωστόσο δεν αξιοποίησαν τις κλασσικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή είχαμε έξι τετ-α-τετ όπως και στο ματς με τα Σούρμενα είχαμε τρία τετ-α-τετ. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Αυτό συνέβη στο ματς με την Ηλιούπολη στο οποίο επίσης ήμασταν καλύτεροι. Οι παίκτες μας έχοντας καταλάβει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια έπαιξαν με μεγαλύτερη σοβαρότητα και πήραν επάξια τη νίκη. Η επιτυχία επί της Ηλιούπολης σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας. Η νίκη επί της Ηλιούπολης πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα να αγωνιστεί με ανεβασμένη την ψυχολογία στα επόμενα ματς. Η νίκη επί της Ηλιούπολης πιστοποίησε αυτό που έλεγε και ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Τασιόπουλος με τον οποίο θα συμφωνήσω απόλυτα ότι, η θέση στην οποία βρίσκεται ο Αθηναϊκός είναι πλασματική».

Σχετικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού κι ενόψει της συνέχειας ο κ. Ζαφειρόπουλος επισήμανε: «Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Κουστουμπέκης ενώ σε δέκα μέρες περίπου αναμένεται να επανέλθει ο Μποσνιάκου ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας. Από κει και ύστερα υπάρχει και η περίπτωση των Σούλα και Παριανού. Είναι στο χέρι τους να δείξουν την ανάλογη προσήλωση και σοβαρότητα για να επανέλθουν στην ομάδα. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Αθηναϊκός δεν παρακαλάει κανέναν».