ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ 3-1

17 Μαΐου, 2015

Ο Αθηναϊκός έδειξε ότι ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες και δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν «ΛΟΡΔΟ»

Ο Λογος

Αυτήν την φορά ο λόγος ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε στον αγώνα ρεβάνς με την Ειρήνη Πετρούπολης στον Βύρωνα ύστερα από το Πολεμικό παιχνίδι που είχε προηγηθεί στην Πετρούπολη.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ζαφειρόπουλος Γιώργος , οι προπονητές Σταύρος Χαϊδεμένος και Παν. Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Δημήτρη Δεληνικόπουλο (θεραπευτή) – Ηλία Αντωνιάδη (Έφορο) και τους Παίχτες παρατάχθηκαν σε δυο γραμμές και χειροκρότησαν τους πρωταθλητές για την άνοδο τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καινούργια κατηγορία.

Ο Αγωνας

Το παιχνίδι ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όπου ο Αθηναϊκός επικράτησε  3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης. Το πρώτο γκολ μπήκε για λογαριασμό του Αθηναϊκού από τον Silvio Μorasanu στο 55′ αλλά λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα της Πετρούπολης ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα των Λόρδων δεν είχε πει την τελευταία λέξη αφού ο συνήθης ύποπτος Κιουτάκ Ανδρεϊ σκόραρε εις διπλούν το πρώτο γκολ με πέναλτι στο 86′ και λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του ίδιου ύστερα από καταπληκτική προσπάθεια από την δεξιά πτέρυγα και μοναδική σέντρα του Αντώνη Σκαρλάτου.

Τελος

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Ζαφειρόπουλος Γιώργος μαζί με την διοικούσα επιτροπή παλαίμαχων του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά προπονητές – παίχτες και όλους όσους βοήθησαν τον σύλλογο που όχι μονό κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους που δεν ήταν άλλοι από το να σταθεί η ομάδα αξιοπρεπώς στην κατηγόρια λόγω και των γνωστών δυσκολιών που υπήρχαν, αλλά κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα από την άνοδο η οποία όμως χάθηκε από πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Κρατάμε σαν προίκα τους πολλούς νεαρούς παίχτες που έχει η ομάδα από τα σπλάχνα της και μαζί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όπως και με την προσθήκη 3-4 παιχτών ευελπιστεί ο Αθηναϊκος την νέα χρονία να πετύχει τον στόχο που είναι η ΑΝΟΔΟΣ.

Γράφει
Ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Ζαφειρόπουλος