1-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-0

athinaikos-hraklhs-peristeriou
14 Μαρτίου, 2015

Δοκάρι, σουτ εξ επαφής, πέναλντι, σωρεία χαμένων ευκαιριών, Κάρτες, 10 παίκτες, είναι μόνο μερικές λέξεις όπου μπορούν να χαρακτηρίσουν το σημερινό παιχνίδι του Αθηναϊκού στον Βύρωνα με αντίπαλο τον Ηρακλή Περιστερίου.

1ο Ημίχρονο
Ο Αθηναϊκός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με πολλές χαμένες ευκαιρίες και με παιχνίδι κυρίως από το κέντρο αλλά χωρίς υπομονή σε αρκετές των περιπτώσεων. Ξεχώρισαν οι Σκαρλάτος, Σίλβιο Μορασάνο και Χριστόπουλος για την μαχητικότητα τους στο πρώτο ημίχρονο καθώς και το δυνατό αμυντικό δίδυμο στα αριστερά της άμυνας Elvis και Πουρνάρας που με αποφαστικότητα και δύναμη έμπαιναν και καθάριζαν τις φάσεις όποτε χρειαζόταν για την άμυνα.

2ο Ημιχρονο
Συνεχίστηκε η πίεση του Αθηναϊκού αλλά και η ατυχία στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς πέρα από το δοκάρι και τις χαμένες ευκαιρίες έγινε αναγκαστική αλλαγή του Silvio Morasano λόγο τραυματισμού. Το καλό για την ομάδα μας είναι ότι συνεχίστηκε η εξαιρετική απόδοση των Σκαρλάτου, Γαβριήλ Σούλα καθώς και του Τερματοφύλακα μας Λίαπα. Με αποτέλεσμα η ομάδα να πιέζει τον αντίπαλο σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι να μπει στα δίχτυα.

Τα Γκολ
Στο 70 εκεί που είπαμε ότι έσπασε επιτελούς η γκίνια μας αφού σε χέρι του αντιπάλου καταλογίστηκε πέναλντι υπέρ του Αθηναϊκού όπου και ευστόχησε ο Κιούτακ Ανδρεϊ με μοναδική εκτέλεση, αλλά δυστυχώς η τύχη μας δεν κράτησε για πολύ καθώς καταλογίστηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αδικαιολόγητη ενέργεια του Σούλα να πετάξει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου σε φάουλ που του καταλογίστηκε και έτσι ο Αθηναϊκός έμεινε με 10 παίχτες από το 75. Στο 91 στις 3 φορές που πάτησε ο αντίπαλος περιοχή και αυτές από κόρνερ ήρθε το Γκολ από κόρνερ και έγραψε το τελικό 1-1.

To Γκολ του Αθηναϊκου

Ζαφειρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.